Najnovšie recenzie zo sekcie Tepelné žiariče
Veľmi jednoduchá montáž priamo na stenu .Nepotreboval som montáž zásuvky.
- Ovládanie jednotlivých špirál
- vypadá pekne
- hreje dobre
- dobrá montáž
- nastavenie uhla sklonu cca po 15-tich stupňoch, su tam zarážky, ktore nedovolia plynulé nastavenie.
- šnúrkový spínač totálne nemožný, nespína obe špirály pri každom potiahnutí, treba manuálne dotočiť aby zapol. Vyriešené trvalým zapnutím a vypínacou zásuvkou, inak by som reklamoval.
Za tú cenu celkom pekný dizajn, no odporúčal by som výrobcovi zmeniť vypínač a držiak.
- Moderný dizajn
Super doporučujem...
- Dobre hreje.
- sálavý ohrievač
- pocit tepla vyvolá okamžite, bez potreby vyhriatia celej miestnosti
- je ľahko prenosný
uvítal by som, keby sa dal zapinať každý žiarič zvlášť, teraz je to 2+2
- lacny
- lahky
- osciuluje
- rychlo vychladne
- velmi kratky kabel - namiesto avizovanych 1,5 m, má ledva 1 meter, co je problem a je nutne dokupovat predlzovacku
- pouzite plasty nie su dobre opracovane a maju mnoho ostrych casti, ktore neboli pri montazi ohrievaca odstranene
S výrobkom som spokojná plní účel.
- Veľmi to svieti a malo hreje .
Neodporúčam .
Ešte sme produkt nestihli reálne dlhodobejšie používať. Je vyskúšaný a funguje.
overený kúpil som si ho už 2 x
- spĺňa podmienky a kvalitu na ten účel, pre ktorý bol zakúpený.
- Rýchly ohrev
- Produkt splnil naše predstavy najmä z dôvodu rýchleho vykurenia kúpeľne tiež z estetického, praktického hľadiska a dobrej ceny nám vyhovuje.
Potreboval som dočasný "zdroj tepla" na stavbe. Na tento účel postačuje. Odporúčam.
Zatial tovar nedostal objednal som 1 + 1
Jediná nezrovnalosť je, že na internete je uvedená možnosť použitia aj v kúpeľni a v návode na použitie sa kúpeľňa neodporúča. Tiež nerozumiem, že sa nemôže používať predlžovací kábel.
- Krátka životnosť žiaroviek
Šikovný- rozmerovo super
- Je pekný a veľmi rýchlo sála teplo
Zobrazujem 1 - 20 zo 183 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...10 Ďalšie »